8 Ocak 2011 Cumartesi

dönem sonu faaliyeti

‎28 ocak- 2 şubat tarihleri arasnda düzce, yığılca sarakaya mağarasına dönem sonu faaliyeti düzenliyoruzvay ben duymadım haberim yoktu diyen veya böyle bi cümleyi aklından geçiren arkadaşlarıma burdan da tekrardan duyuruyorum..dönem sonu faaliyeti olcağı için extra bi eğlenceli extra zevkli be mağara ve kamp yeri seçtik..kaçırmamamız... dileğiyle ....katılcak olanlar yakın zamanda ferdi veya cem e ulaşssınlar..( dip not : daha önceden haber verenler bidaha msj atıp kafamızı karıştırmasınlar ) heehheheheh

cem :0536 629 06 52
ferdi : 0506 290 35 31

RAPOR (2004)

4 yorum:

oynarbaşlıklı kız dedi ki...

tarihler kesin mi ?

başak dedi ki...

Biri şu kızcağıza cevap versin yahu. Yoksa başı daha da oynayamadan eğik kalacak mazallah

başak dedi ki...

Bi dee, takvimden baktım da bi 5 güne falan denk geliyo sahiden...

yetmez ama şerefe dedi ki...

Faaliyete gelemeyecek olsam da simdiden herkese iyi magaralar ve bol eglence dilerim. bir de son düzenlemeler ile agırlastırılan alkol yasaklarını protesto etmek amacıyla 29 ocakta düzenlenecek olan yurtçapındaki içiş eylemine dağın basından da olsa katılımınızı bekliyoruz, selamlar.

 

İletişim

Bu blogda yazar olarak yer almak ve katkıda bulunmak istiyorsanız, blog yöneticileri ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.



Blog Yöneticileri

HAKKINDA

Hacettepe Üniversitesi Mağara Araştırma Topluluğu (HÜMAK) 1988 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden itibaren Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde araştırma ve eğitim faaliyetlerine devam etmektedir.

AMAÇ

Hacettepe Üniversitesi Mağara Araştırma Topluluğu 'nun (HÜMAK) çok yazarlı resmi ve gayrıresmi paylaşım ortamıdır.

Kafasından bareti eksik etmeyen tüm mağaracıları aramızda görmekten keyif, zevk, haz ve gurur duyarız, hoşnut kalırız..