23 Şubat 2011 Çarşamba

23 Şubat 2011 Çarşamba Yürütme Kurulu Toplantısı Gündemi

23 Şubat 2011 Çarşamba günü gerçekleşen dönemin ilk yürütme kurulu toplantısının gündemi aşağıda yer almaktadır.

Eğitim / Üyelik

1) Dönemin ilk toplantısı 28 Şubat Pazartesi günü Yerbilimleri Binası Y2-02 No'lu sınıfta yapılacaktır. Bilindiği gibi 2. dönem dikey mağara eğitimlerine başlanacağı için bu ilk toplantının gündemini malzeme tanıtımı oluşturmaktadır.

Ayrıca dönem başından itibaren düzenli olarak devam edecek olan SRT çalışmalarının günleri de bu toplantıda belirlenecektir.

2) Üyelerin, eğitimlerini tam olarak alabilmeleri ve eksikliklerinin giderilmesi çalışmalara ve toplantılara katılımları ile mümkün olacağı için düzenli katılımın sağlanması gerekmektedir.

3) Topluluğa yeni üye alımı yalnızca sene başında yapılacak, 2. Dönem başında yeni üye alımı olmayacaktır.

Malzeme

4) 28 Şubat Pazartesi günü malzeme odası temizliği için bir tarih belirlenecektir.

5) Özellikle faaliyetlerden dönüşte malzeme odasının temizliği ve düzenlenmesi faaliyet sorumlularının ve malzeme sorumlusunun görevidir. Faaliyet sorumluları faaliyete katılan üyeler arasında görev dağılımı yaparak odanın temizlik ve düzenini sağlayabilirler.

Sempozyum

6) 18- 20 Mart 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan V. Ulusal Speleoloji Sempozyumu kitabı için Hümak'ın bir yıl içinde gerçekleştirdiği faaliyetleri konu alan bildiri metni İrem Yalçın ve Anıl Göksel Öser tarafından düzenlenerek 1 Mart'a kadar hazır hale getirilecektir.

7) Bu sempozyum kapsamında Hümak adına Emrah Dirmit tarafından bildiri sunulacaktır.

Çok işimiz var çook...

0 yorum:

 

İletişim

Bu blogda yazar olarak yer almak ve katkıda bulunmak istiyorsanız, blog yöneticileri ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.



Blog Yöneticileri

HAKKINDA

Hacettepe Üniversitesi Mağara Araştırma Topluluğu (HÜMAK) 1988 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden itibaren Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde araştırma ve eğitim faaliyetlerine devam etmektedir.

AMAÇ

Hacettepe Üniversitesi Mağara Araştırma Topluluğu 'nun (HÜMAK) çok yazarlı resmi ve gayrıresmi paylaşım ortamıdır.

Kafasından bareti eksik etmeyen tüm mağaracıları aramızda görmekten keyif, zevk, haz ve gurur duyarız, hoşnut kalırız..