31 Ağustos 2010 Salı

yaz faaliyetleri.. faal ekip üyeleri:))

En son dediğim gibi güvercinlik mağarasından sonra boş durmadık tabi ki.. önce bir ekibimiz (turgay,manolya,anıl,ferdi,anıl...hatırladıklarım sadece) yarım kalan aspeg ile olan çalışmayı tamamlamak zere küre dağlarına çavurma tepe mağarasını haritalamaya gittiler. Ardından Dedegöl Dağları'na (Isparta-Antalya sınırdaki köyler , manavgat çevresi vs.. ) emrah,ferdi,anıl,manolyai,turgay araştırma yapmak üzere gitti ve elleri boş dönmediler birçok koordinat alınmış bulunmakta.. ve ardından Emrullah Özel'e yardımcı ekip olarak (ki anümabtan alperin katkıları es geçilemez..=) eşref,şeref,anıl ve ben Altınbeşik mağarasına haritalama ve araştırmaya gittik.bizim için çok iyi bir deneyim oldu.görülmesi gereken mağğaralardan biri kesinlikleee.. bakalım yeni döneme az kaldı ama hiç belli olmaz son günlere de bir faaliyet sıkıştırabilirizzz:)

3 yorum:

Huzursuz dedi ki...

İsimlerde ortak küme anıl olmuş =)

şeyya dedi ki...

ama hangisii:)

Huzursuz dedi ki...

benim be kim olcak gözlüksüz olan =) bak senin yüzünden kendimi ifşa ettim

 

İletişim

Bu blogda yazar olarak yer almak ve katkıda bulunmak istiyorsanız, blog yöneticileri ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.



Blog Yöneticileri

HAKKINDA

Hacettepe Üniversitesi Mağara Araştırma Topluluğu (HÜMAK) 1988 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden itibaren Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde araştırma ve eğitim faaliyetlerine devam etmektedir.

AMAÇ

Hacettepe Üniversitesi Mağara Araştırma Topluluğu 'nun (HÜMAK) çok yazarlı resmi ve gayrıresmi paylaşım ortamıdır.

Kafasından bareti eksik etmeyen tüm mağaracıları aramızda görmekten keyif, zevk, haz ve gurur duyarız, hoşnut kalırız..