2 Aralık 2010 Perşembe

NOEL BABA




mağaracı çocukların soğuk kamp gecelerinde düşüne yattığı "kampta paket paket sigara dağıtan noel baba" noeli beklemeden manidar ziyaretlerine başladı.

ilk olarak sofular kampında mağaracı çocukları şenlendiren noel babanın bir sonraki ziyareti hevesle bekleniyor. dağıttığı paket paket sigara ile kampta bir şenlik havası estiren noel baba "çocukların gözlerindeki ışıltının ve dudaklarındaki gülümsemenin hastasıyım" diyerek yaptığı işten duyduğu hazzı dile getirdi. kendisine gösterilen aşırı sevgiden hiçbir zaman rahatsızlık duymadığını ifade eden noel baba "siz güzel güzel mağaranıza girin ben size başka başka hediyeler de getiririm yavrularım" diyerek doğa sporları ve mağaracılığa dair hissettiği sorumluluğu bir kez daha gözler önüne serdi.

sofular kampının sona ermesinin ardından noel babadan gelecek yeni yeni hediyeler için "bir sonraki kamp ne zaman ağbii" diye topluluk yöneticilerinin kapısını aşındıran gençlerin telaşlı bekleyişleri adeta gözlerinden okunuyor.




noel babanın bir kamp gününün herhangi bir saatinde, kampın herhangi bir yerinde aniden peydah olacağına dair güçlü inanç bir sonraki kampın kısa sürede gerçekleşeceğinin en önemli işareti olarak dikkat çekiyor. topluluk yöneticilerinin hal ve tavırlarına bakılırsa yeni bir kampın yakınlarda olduğunu tahmin etmek hiç te güç değil.


2 yorum:

Unknown dedi ki...

bir sonraki kampta sigara içmeyenler içinde hediye olmasını diliyoruz..:)

nezorıs dedi ki...

sevgili turgay buraya koydugun 2 fotoyu bende istiyorum :)

 

İletişim

Bu blogda yazar olarak yer almak ve katkıda bulunmak istiyorsanız, blog yöneticileri ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.



Blog Yöneticileri

HAKKINDA

Hacettepe Üniversitesi Mağara Araştırma Topluluğu (HÜMAK) 1988 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden itibaren Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde araştırma ve eğitim faaliyetlerine devam etmektedir.

AMAÇ

Hacettepe Üniversitesi Mağara Araştırma Topluluğu 'nun (HÜMAK) çok yazarlı resmi ve gayrıresmi paylaşım ortamıdır.

Kafasından bareti eksik etmeyen tüm mağaracıları aramızda görmekten keyif, zevk, haz ve gurur duyarız, hoşnut kalırız..