28 Ekim 2010 Perşembe

37 kişiydiler.. bi biz yoktuk..



28 ekim perşembe, saat 17:49, çeşitli gerekçelerden dolayı kampa gidememiş olan manolya çalışır ve turgay baş iki minibüsün ardından bildiriyor.

tam sayamadık ama sanıyoruz ki 37 kişiydiler. iki minibüse bindiler. yağmur sularıyla birlikte akıp gittiler. valla bu faaliyet aşkıyla sonumuz hayrolsun. desek ki 'olm hadi gelin çalışma kampına girelim, önümüz vize dönemi', 1 tane adam bulamazsın, 1001 bahane.

aklı olan bir bahane bulur gitmezdi kampa. ankarada böylesine bir yağmur var iken yağmurun anavatanı karadenize faaliyete gidilir miydi hiç. kastamonu'nun karadenizin batı kısmında kalıyor olmasını hafifletici bir sebep olarak göremeyeceğim valla. aklı olan 'teyzem doğurdu' der binmezdi minibüse. 'bana mısın' demedi mağaracı gençler. yağmurmuş, çamurmuş, pek de umurlarında gibi değildi. 4'te kalkacak araç için saat 1'de kampüse gelenler mi dersin, 'dönmeyecem abi nedir yani, yaşar giderim mağarada bundan gayrı' diyenler mi dersin. dersin bence. 'noolacak, gireriz çadıra, sıra gecesi yapar eğlencenin dibine vururuz' mentalitesi hakimken her şey mümkündür.

neymiş efendim kastamonuya gidilecekmiş, kamp kurulacakmış, 3 gece 3 gün kalınacakmış, üçerli beşerli mağaraya girilecekmiş, yemekli danslı eğlenceler düzenlenecekmiş. sıcacık sobanın başında oturup keyif yapmak, televizyonda güzel güzel filmler izlemek varken ormana girip odun toplamak, kocaman ateş yapmak, dibi kara tencerelerde yemek yapıp bir tastan iki üç kişi yemek yemek de neymiş. su bidonunda bilumum alkollü/alkolsüz içeceği boca etmek de neymiş. geçecen bunları hacıı.

neyse çok uzatmayalım, valla gidemediğimizden değil ama akıllı işi değil bunlar. oturunuz efenim evinizde, gitmeyiniz kampa mampa. hele bir de hepsi birbirinden eğlenceli 37 kişiyseniz, hiç gitmeyiniz..

saygılar...

1 yorum:

wamfux dedi ki...

bende yoktum :S

 

İletişim

Bu blogda yazar olarak yer almak ve katkıda bulunmak istiyorsanız, blog yöneticileri ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.



Blog Yöneticileri

HAKKINDA

Hacettepe Üniversitesi Mağara Araştırma Topluluğu (HÜMAK) 1988 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden itibaren Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde araştırma ve eğitim faaliyetlerine devam etmektedir.

AMAÇ

Hacettepe Üniversitesi Mağara Araştırma Topluluğu 'nun (HÜMAK) çok yazarlı resmi ve gayrıresmi paylaşım ortamıdır.

Kafasından bareti eksik etmeyen tüm mağaracıları aramızda görmekten keyif, zevk, haz ve gurur duyarız, hoşnut kalırız..